Arkiv

Kategorier

Fotomässa

I helgen var det fotomässa i Stockholm. T och jag var där i fredags.
Det var mycket fina bilder att titta på, flera intressanta seminarier att lyssna på och massor av prylar att frossa i.
Bland annat lyssnade vi på Mattias Karlsson som driver www.moderskeppet.se och som även är kursledare för den Photoshopkurs som jag går på högskolan i Jönköping just nu. Han är otroligt duktig att på ett pedagogiskt sätt undervisa i det komplexa programmet Photoshop.


Mattias Karsslon snackar kurvor och masker


Efteråt svarade han på frågor

Jag kunde konstatera att jag mer än gärna skulle lägga ca 8000:- på ett macroobjektiv och ca 7000:- på studiobelysning. Det trista är bara att jag inte har 15000:- över just nu. Om nån vill bli av med den lilla nätta summan så är det bara att höra av sig så mmailar jag mitt kontonummer på studs.

När vi kom ut från Älvsjömässan och skulle åka hem så var det mörkt, regnit och ruggigt. Men något som lyste upp mörkret var det vattenspel som fanns utanför entrén.


Belysta vattenpelare sköts rätt upp med hjälp av tryckluft


Tryckluften skapade ett rytmiskt trumljud vilket ökade effekten


Billysen i kombination med vatten är också läckert att fånga på bild när det är mörkt

Comments are closed.