Arkiv

Kategorier

Renoveringsrapport

Ledig i dag. Har ändå varit in på jobbet en stund eftersom jag pratade lite om neo på dagens usk-möte. De hade fullt upp på jobbet i dag. Lite skillnad mot härom natten när jag jobbade då vi nästan satt av tiden. Ja liite jobb var det naturligtvis, men vi nötte på soffan mesta tiden. Det är ju lite av tjusningen med jobbet att man aldrig vet vad som väntar.

Renoveringsjobbet här hemma tar sig…men sakta. Det känns som om vi aldrig blir klara. Men nu är i alla fall golvet klart i sonens rum och påbörjat i dotterns. 3 av 4 väggar är färdigmålade i sonens rum. Den fjärde väggen är fortfarande bara ett hål (mellan barnens rum) eftersom det ska dit garderober bara dotterns golv är klart. Sen så…
 är det bara lite väggmålning, lister och sängsnickeri innan sonen kan flytta in igen. Lovar att bilder kommer bara det blir klart.
Dotterns rum har vi inte bestämt om vi bara ska lägga golvet nu och ta resten i höst eller om vi ska ta väggar och tak även där. Det är ju inte utan att man är lite less på denna totala röra som blir när man grejar.
Desstuom har vi ju födelsedagsfiranden här hemma i april också… :vissel:

Nej nu ska jag fixa middag. Sambon är på väg hem och var visst hungrig. Frågan är bara vad man ska laga till för nåt? Finns det något tråkigare än vardagsmatlagning??!! :ledsen:

1 kommentar till Renoveringsrapport

  • Vissla på du, unga kvinna!! :P Det är ROLIGT att fylla 40 år, jag LOVAR!!

    Jag sitter här och lyssnar på hur maken skruvar tak i badrummet. När det är på plats är nästa steg BADKARET och som vi väntar på det, dottern och jag. Vi har väntat i ett helt ÅR nu, sedan vi rev ut det gamla… Jag ska bada, bada, bada oavbrutet som det känns nu!