Arkiv

Kategorier

Tantvarning!

Japp, så har man fyllt tant då. Känns inget annorlunda om jag ska vara ärlig. Mest bara konstigt att tänka att jag faktiskt är 40 år. Det låter så mycket på något vis. En ålder som förpliktigar.

Jag blev väckt av en sjönsjungande familj och fick frukost och paket på sängen. Dottern hade snickrat en lite krok som jag ska hänga smycken på. Så gulligt för det var bara en lite träbit med två spikar i men hon berättade att hon minsann gjort den i snicken på fritids för att jag skulle ha någonting att hänga mina halsband på.
Sen fick jag en liten dammsugare av sambon (!) Vet inte om det var någon slags hämd sen han fick en centraldammsugare av mig i födelsedagspresent för ett par år sen? :green: Ja, ja, vi behövde faktiskt en så det var bra!

Familjen drog till dagis, skola och jobb och jag blev själv kvar hemma. Satte genast igång med att röja upp här hemma så det skulle kunna gå att ta emot besökare på kvällen. Det var ju liksom mer än lovligt rörigt efter allt rustande i barnens rum. Vi är ju inte riktigt klara än men nu är det i alla fall städat i kök, badrum, hall och vardagsrum. Sovrummen kvar.

Telefonen har gått varm hela dagen. Många kära vänner har ringt och gratulerat. Så kul att alla kommer ihåg mig.
På facebook räknade jag till 38 personer som gratulerat!

Klockan 18 kom mamma, pappa, syrran med son och grannarna över på lite kaffe och tårta. Jag fick en jättefin ring av grannarna. Av mamma och pappa fick jag en råsaftcentrifug och en blender att göra goda smothies i. Syrran skulle uppvakta med present senare. Av sambon fick jag en gorillapod till kameran också. Hade jag önskat mig så det var kanon!
Till sommaren, när man kan vara ute, tänkte jag ställa till med en liten fest för resten av vänner och bekanta. :yeah: Nästa vecka fyller sonen fem.
Nu ska jag försöka få ungarna i säng!

Go Jöss!

2 kommentarer till Tantvarning!