Arkiv

Kategorier

Mer vår i fönstren

Solen skiner och våren bjuder sig från sin bästa sida. Älskar dessa dagar!

I dag är jag 40 år, på väg mot 41 och det känns inte ett dugg annorlunda. Det är lika mycket, om inte mer, tvätt att ta hand om i dag. Fönstren är fortfarande lika skitiga och julgardinerna hänger fortfrande kvar i köket. Funderar allvarligt på att ta ner dem och pusta fönstren så det blir lite mer vårligt även där. Nu är ju inte julgardinerna av den kalibern med tomtar och sånt på, de är svagt beige med små vinröda inslag i. Tämligen diskreta och ingen reagerar nog på att de faktiskt tjänstgör som mina julgardiner under den mörka decembermånaden. Nej det är nog mer min egen känsla att få byta ut dem. Har tänkt göra det länge men den här renoveringen som vi också roar oss med (som blev betydligt större än vi först planerat) har dragit ut på tiden och det kändes inte kul att hänga upp nytt och fräscht när slipdammet fortfarande virvlar runt och ligger som en dimma i hela huset. Vi är ju inte helt klara än men det värsta dammandet är slut i alla fall.

Japp, det ska jag nog göra. Ska bara ta en dusch först.

C Ya!

1 kommentar till Mer vår i fönstren