Arkiv

Kategorier

Inget intressant alls

I dag har det varit en ganska ointressant dag. Jag har varit hemma, sambon jobbat och barnen på dagis/fritids.

Jag var och klippte mig kl 13. Sen köpte jag lite bullar och åkte ner till mamma och pappa för lite fika. Vi satt på akterdäck i solskenet och drack vårt kaffe och avnöjt bullarna. Ja båten på landdå förståss men ändå. Nästa år ska den visst i sjön säger pappa… Vet inte om jag tror på det riktigt. De har ju bara stått tio år på land nu!
För er som inte vet är det en katamaran av större modell vi pratar om. Pappa håller på och renoverar den…nej renoverar är fel ord för den har egentligen aldrig blivit färdigställd. Så det är väl det han gör, färdigställer alltså. När den blir klar (om den nu nånsin blir det ?!) så blir det typ tre rum och kök!! Lite att bita i med andra ord.

Det var skönt där i solskenet på akterdäck i alla fall. Man kunde tänka sig kluckandet av vatten.
Jag hämtade upp barnen och åkte hem och krattade upp de lövhögar jag krattade ihop i söndags. Fick ju sån träningsvärk då så jag bara orkade inte ta upp högarna. Nu är det borta i alla fall.
Fixade till lite enkel middag och rollade sen den sista strykningen på sonens rum. Så nu är äntligen målningen klar…av väggarna. Nu är det bara sängen kvar men den måste byggas klart först. Sambon satte lister under tiden så snart är även det klart.

Ungarna kom i säng och vi tittade på Medium ocn Nyheterna.
Som avslutning på dagen ville sambon också bli klippt. Så jag tog fram trimmern.
Sen var det bara sängen kvar.
Jag sa ju att det var en ganska ointressant dag.

Ha’de!

Comments are closed.