Arkiv

Kategorier

Ska jag, ska jag inte…

…det är frågan. Ja, välja alltså.

Det är ju snart val…igen. Måste erkänna att jag är fruktansvärt dåligt insatt i detta. :roll:

toppage_logo_sv

Skyller på att jag tycker det är fruktansvärt tråkigt med politik. EU-politik är väl nästan ännu värre. Krångligt, byråkratiskt och kostar massor med pengar. Det lovas i stort sett guld och gröna skogar men när det kommer till kritan är det lite de håller.

Det som stör mig allra mest i dessa valtider är alla dessa plakat som sätts upp runt om på de mest konstiga ställen av alla partier. De förfular naturen likt klottertags på betongväggarna. Värre blir de när de stått ute ett antal regndagar. Då har skärmarna kroknat av vätan och den påklistrade affischen är oftast både trasig och blekt.
Finns det inget bättre sätt att nå ut med sina budskap än dessa plakat?

Comments are closed.