Arkiv

Kategorier

Skolk

Just nu skulle jag ha varit på jobbet för ett nattpass. Istället sitter jag här vid datorn och slösurfar. Skolkar från jobbet känns det som. Borde väl ta och gå och lägga mig när jag faktiskt får.

Sonen är sjuk. Han är hängig och febrig. Örontermometern pep till vid 39.3 tidigare på dagen. Han har sovit mycket och ätit lite. Jag måste vara hemma med honom i morgon. Därför VAB:ar jag i natt. Jag kan ju inte jobba hela natten och sen ta hand om honom hela dagen och sen fortsätta jobba nästa natt också och tro att jag gör ett bra jobb. Sambon har en massa dumma möten inplanerade så han kunde inte vara hemma.
Känns lite skumt att vara hemma för sjukt barn på natten när alla ändå är hemma och sover. Men det är ju så det måste bli.

Hoppas sonen piggar på sig fort så jag kan jobba nästa natt…och nästa…eller att sambon kan vara hemma.

Comments are closed.