Arkiv

Kategorier

Det kom ett mail

Ja inget unikt i sig eftersom såna kommer dagligen.
I dag kom det ett reklam utskick från Yves Rocher. Jag är inte kund hos dem och har inga planer på att bli det heller så jag scrollade ner i mailet och klickade på länken där man kan tacka nej till fortsatta utskick. Jag suckade och tänkte ”när ska de fatta att jag inte vill ha deras reklammail?” För jag har nämligen tackat nej en gång tidigare. Nu är det ju inte alltid det funkar att klicka på dessa tacka-nej-länkar men detta är ju ändå ett stort företag så är de det minsta seriösa så borde de acceptera ett nej.

Ca 5 minuter efter att jag klickat på länken och fyllt i min mailadress så kom det ett mail från Yves Rocher:
”Hej!

På grund av ett av misstag har vi skickat dig vårt senaste nyhetsbrev trots att du tidigare tackat nej till dessa.
Vi ber om ursäkt för det inträffade och ber dig bortse från detta.

Vi önskar dig en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Yves Rocher”

Alltså ett personligt mail från dem där de ber om ursäkt! Inte illa!

2 kommentarer till Det kom ett mail